Bilvårdsprodukter till din bil

Letar du efter bilvårdsprodukter till din bil?

När det kommer till att ta hand om sin bil så behöver man olika typer av bilvårdsprodukter för att bilen skall bli riktigt ren. Det är ofta ett väldigt svårt arbete att veta vilka olika bilvårdsprodukter som man behöver för att lyckas få sin bil riktigt ren och glänsande.

Det finns några som vi rekommenderar när det kommer till en grundlig biltvätt och som kan vara bra att tänka på när du upprättar biltvätten.

  • Kallavfettning
  • Alkalisk avfettning
  • Bilschampo
  • Snabbförsegling
  • Bilvax

Dessa är några av de mest essentiella produkterna du behöver för att då en riktigt ren och glänsande bil.

Kallavfettning är ett medel som arbetar effektivt för att ta bort asfalt, tjära, olja, salt med mera från din bil. Utan en bra kallavfettning så är det svårt att få bilen riktigt ren och fin.

Alkalisk avfettning Till skillnad mot kallavfettning så är alkalisk avfettning avsedd för att ta bort organisk smuts så som flugor,  pollen, damm, insekter med mera som kan ha fastnat på lacken. Alkalisk avfettning fungerar väldigt bra som förtvättmedel eller underhållstvätt av en bil tillsammans med en Foam Lance där man sprutar på det som ett skum över hela bilen.

Bilschampo den vanligaste produkten när det kommer till bilvård, den är avsedd för att rengöra bilen grundligt med hjälp av en svamp, många bilschampon går även att applicera med en foam lance som verktyg.

Snabbförsegling är en bilvårdsprodukt som hjälper bilen att få ett skydd samtidigt som det ger en otrolig glans efter applicering, en form av vax eller lackskydd helt enkelt som kan läggas på snabbt och enkelt med en sprayfalska.

Bilvax är det bästa skyddet tillsammans med lackskydd mot smuts samtidigt som det ger en vattenavstötande yta.

Detta var några grundliga steg med några av de vanligaste bilvårdsprodukterna.

Vi på Bvtbilservice säljer inga egna bilvårdsprodukter men vet du inte vad du vill ha så kan vi varmt rekommendera Rekonbil.se som är en oberoende sida där dem testar olika bilvårdsprodukter, så som Bilschampo, Alkalisk Avfettning, Kallavfettning, Foam Lance, Bilvax och många fler olika bilvårdsprodukter som du kan behöva för att lyckas med din bilvård.